четвртак, 19. јун 2014.

Načelnik odeljenja za pravne poslove opštine Bela Crkva VREĐAO radnika SUDA


  Danas oko 14 časova došlo je do nemilih scena ,Miroslav Šinžar  načelnik pravne službe Opštine Bela Crkva pokušao je da uradi overu ali nije bila spremna adekvatna dokumetacija pa je službenica odbila da uradi overu. Posle insistiranja Miroslava Šinžara da se ipak overa uradi HITNO, službenica insistira da zatraži mišljenje nadležnog sudije pozivajući sudiju na mobilni telefon. Tada počinje divljanje Miroslava Šinžara koji je svoju gnev usmerava ka radniku obezbeđenja koga pomenuti verbalno vređa i preti, samo zato što je radnik obezbeđenja na zahtev radnice suda doneo broj mobilnog nadležnog sudije.  U skaladu sa pravilima napadnuti službenik obezbeđenja poziva POLICIJU nakon  čega se Miroslav Šinžar udaljava  iz zgrade suda.
  Policija je po prijavi postupila i trenutno pokušava da pronađe Miroslava Šinžara  .  Kako saznajemo  predviđene kazne za vređanje i pretnje ka službenom licu su drakonske.
  Ono što je interesatno jeste pozadina celog slučaja odnosno ko je i kad donosio odluke,kakav je to ugovor, kako je " legalizovan silos" u Jasenovu ,ko je danas naterao Miroslava Šinžara da pokuša overu, kome su date pare(MILIONI), kakva je uloga Željka Crnogorca,Marjana Aleksiča,nacelnika OU Dusana Stojanova,preduzeca Duboka, ko je i kad trazio mito, Nilole Aleksica,...