среда, 11. јун 2014.

EKSKLUZIVNO!!!!!!!! SMENJEN JOVAN DAJA!!!!!

POSTAVLJEN POVERENIK ZA OPŠTINSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE U BELOJ CRKVI

Posle raspuštanja Opštinskog Odbora Srpske Napredne Stranke  za poverenika postavljena  Prof. Mirjana Pančić Bužek
Posle raspuštanja Opštinskog Odbora Srpske Napredne Stranke za poverenika postavljena Prof. Mirjana Pančić Bužek

   Posle mnogo previranja u Opštinskom Odboru Srpske Napredne Stranke a po saznanjima Belocrkvanskih Novosti  viši stranački organi su procenili da dosadašnje aktivnosti u lokalnom odboru nikako nisu u skladu sa stranačkom politikom .   Procena je da je glavni krivac Jovan Daja koji je stranačke aktivnosti usmeravao na štetu SNS-a    a vrlo često na Opštinskom Odboru krivo pretstavljao situaciju i mimo odluka organa stranke radio u interesu stranaka i pojedinaca iz drugih stranaka koji su godinama unazad zavili Belu Crkvu u crno.  Pošto je ogroman broj članova OOSNS-a ukazao da Jovan Daja očigledno radi protiv Srpske Napredne Stranke i da nanosi ogromnu štetu samoj stranci ,odlučeno je da se Jovan Daja smeni i postavi poverenik.
  Postavljenje poverenika očekivalo se pre mesec dana ali je sitiocaija oko vanrednog stanja odložila postavljanje poverenika.  U opticaju je bilo više potecijalnih kandidata za mesto poverenika Opštinskog Odbora Srpske Napredne Stranke spominjalo se ime Simić Violete doskorašnje direktorice Centra za Socijalno, spominjalo se kao ozbiljnog kadidata i ime odbornika u SO Bela Crkva SNS-a Fadilje Hoth  pored nekolicine kadidata iz samog OO SNS-a spominjala se i mogućnost postavljanja poverenika koji bi bio sa strane iz Vršca,Pančeva,Zrenjanina.
 Ipak kako EKSKLUZIVNO saznajemo za POVERENIKA Opštinskog Odbora Srpske Napredne Stranke u Beloj Crkvi postavljena je Prof. Mirjana Pančić Bužek. Saznajemo da je novo postavljeni poverenik ima striktno obavezu da u optimalnom roku(par meseci) organizuje izbornu skupštinu OO SNS-a Bela Crkva i da istovremeno na terenu sprovodi strikno politiku SNS-a ,beskompromisan obračlun sa korupcijom,kriminalom,politiku staviti u službu gradjana koji su ne dvosmisleno dali podršku za promene i reforme.
  Saznajemo da će u kratkom roku se preispitati dosadašnje kriminalne aktivnosti koje već poslednjih 14 godina sprovode kriminalci sakriveni iza partiskih knjižica ,zbog čega su gradjani Bele Crkve opljačkani,obespravljeni i bez perspektive.

  Čestitamo Prof. Mirjani Pančić Bužek na imenovanju i želimo joj puno uspeha u radu pre svega iz opšteg interesa Bele Crkve i gradjana Bele Crkve.